کد خبر : 850
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۹
-

رشد چشم گیر حاشیه سود عملیاتی در بانک ملت

رشد چشم گیر حاشیه سود عملیاتی در بانک ملت
جمع درآمدهای تسهیلاتی بانک ملت نسبت به ماه قبل 21 درصد رشد و نسبت به سال گذشته 67 درصد رشد داشته که نشان می دهد موتور تولید درآمد های بانک ملت با شتاب در حال حرکت است. در این گزارش رشد چشم گیر حاشیه سود عملیاتی در بانک ملت قابل مشاهده است.

جمع درآمدهای تسهیلاتی بانک ملت نسبت به ماه قبل ۲۱ درصد رشد و نسبت به سال گذشته ۶۷ درصد رشد داشته که نشان می دهد موتور تولید درآمد های بانک ملت با شتاب در حال حرکت است. در این گزارش رشد چشم گیر حاشیه سود عملیاتی در بانک ملت قابل مشاهده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مکاسب نیوز» به نقل از اقتصادنیوز، لیلی دوست، مدیر امور مالی بانک ملت گفت: در خصوص سپرده های ارزی و ریالی بانک ملت ما یک رشد ۴ درصدی رو نسبت به پایان اسفند سال گذشته داشتیم و نسبت به مقطع مشابه سال قبل ۵۱ درصد رشد داشتیم.

مدیر امور مالی بانک ملت تاکید کرد: از منظر تسهیلات نسبت به اسفند ۲۲ درصد رشد و نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۴ درصد رشد داشتیم که بالطبع وضعیت درآمدهای تسهیلاتی بانک را افزایش می دهد. جمع درآمدهای تسهیلاتی بانک ملت نسبت به ماه قبل ۲۱ درصد رشد و نسبت به سال گذشته ۶۷ درصد رشد داشته که نشان می دهد موتور تولید درآمد های بانک ملت با شتاب در حال حرکت است.

لیلی دوست افزود: از نقاط قوت بخش درآمدی بانک می توان به درآمد های کارمزدی بانک ملت اشاره کرد که نسبت به ماه مشابه سال قبل ۹۳ درصد رشد داشته است و نرخ کارمزدها هم به تازگی افزایش داشته است.

این مقام ارشد بانک ملت گفت: با توجه به موارد فوق، حاشیه سود عملیاتی بانک هم از ۲۹ هزار میلیارد ریال در فروردین سال گذشته با رشد ۱۱۰ درصدی به ۶۲ هزار میلیارد ریال رسیده است. این بیانگر این است که همچنان با فاصله رتبه اول را در حاشیه سود عملیاتی در میان بانک ها داریم.

لیلی دوست افزود: در خصوص ظرفیت قانونی برای استفاده از افزایش سرمایه به اطلاع سهامداران می رساند که به دنبال آن هستیم که امسال هم از ظرفیت قانونی افزایش سرمایه استفاده کنیم که متعاقبا به اطلاع سهامداران خواهد رسید. در این گزارش رشد چشم گیر حاشیه سود عملیاتی در بانک ملت قابل مشاهده است.

تاریخچه بانک ملت

بانک ملت به موجب مصوبه‌ی مورخ ۲۹ آذر ۱۳۵۸ مجمع عمومی بانک‌ها از ادغام بانک‌‌های تهران، داریوش، بین‌المللی ایران، عمران، بیمه‌ی ایران، ایران و عرب، پارس، اعتبارات تعاونی و توزیع، تجارت خارجی و فرهنگیان در تاریخ ۳۱ تیر ۱۳۵۹ تشکیل و با شماره ۳۸۰۷۷ در اداره‌ی ثبت شرکت‌ها به ثبت رسید و عملیات اجرایی بانک از همان تاریخ آغازشد.
با ادغام بانک ها، سرمایه‌ی اولیه‌ی بانک ملت به سی وسه میلیارد و پانصدمیلیون ریال رسید.
به استناد مجمع عمومی فوق‌العاده بانک‌ها (مورخ ۱۷ فروردین۸۷) و تصویب نامه هیأت محترم وزیران (شماره ۶۸۹۸۵/ت ۳۷۹۲۵ مورخ ۲ مرداد ۸۶) شخصیت حقوقی بانک ملت به سهامی عام تبدیل گردید.
بانک ملت در حال حاضر با سرمایه ۳۵۳۰۰۰ میلیارد ریال یکی از بزرگ ترین بانک‌های کشور است که درچارچوب دولت جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کند.
مهم‌ترین راهبردهای بانک ملت توسعه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت روابط مشتریان، بهبود کیفیت خدمات، توسعه منابع انسانی و بهبود شاخص‌های عملکرد است. برای دستیابی به این راهبردها، اهدافی همچون رشد و بهره‌وری بانک، سوددهی و ارائه خدمات مناسب به مشتریان، شناخت نیازها و دسته‌بندی مشتریان و فرآیندهای مربوط به سود، آموزش‌های استراتژی محور، فن‌آوری نوین بانکی و همسوسازی اهداف فردی، بخشی و سازمانی ترسیم شده‌است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سه × 2 =